Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

Φωτογραφία της Nitsa Teloudi.Φωτογραφία της Nitsa Teloudi.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία της Nitsa Teloudi.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.


Φωτογραφίες "80 νεολαία

Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.Φωτογραφία του Ανδρεας Γιατσιδης.

Οικ. Γκρόζιου Δ.

Φωτογραφία του Γιώργος Τσέλιος.
Δημήτρης και Τάκης

Οικ. Αγάς Γεώργιος

Φωτογραφία του Γιώργος Τσέλιος.

Οικ.Κούρος Νικόλαος

Φωτογραφία του Nikos Kouros.
Σκαρλάς Σκαρλατούδης  δεξιά , Τέος αριστερά .
Φωτογραφία του Nikos Kouros.
Νίκος ο νεότερος .
Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.

Οικ. Σταχτίδη

Φωτογραφία του Nikos Kouros.

Οικ.Αποστολακούδης Γεώργιος ( ντιρουδ )

Φωτογραφία του Nikos Kouros.
Προσθήκη λεζάντας
Φωτογραφία του Nikos Kouros.
Ο Γιώργος ,η Παρασκευή Αποστολακούδη με τα παιδιά τους Φωτεινή και Δημήτρης η δεξιά είναι η Αναστασία του Δανιήλ. Κάπου μετά από το 1950 .Φωτογραφία του Nikos Kouros.

Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.Φωτογραφία του Nikos Kouros.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου